Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

ΔΡΑΣΗ3


Συνεχίζοντας την προηγούμενή μας δράση, αγοράσαμε και πάλι ένα λευκό χαρτί με τις ίδιες διαστάσεις τοποθετώντας το εγκάρσια σε εμπορικό πεζόδρομο του Βόλου, στην οδό Ερμού, ανάμεσα στις οδούς Κ. Καρτάλη και Τοπάλη. Στο συγκεκριμένο σημείο, το πλάτος του πεζόδρομου είναι μεγαλύτερο από εκεί όπου το είχαμε αφήσει την προηγούμενη φορά. Είχαμε σκοπό σε αυτήν την δράση να το αφήσουμε περισσότερη ώρα ελέγχοντάς το ανά διαστήματα και περιμένοντας με την πάροδο του χρόνου το λευκό χαρτί να γεμίσει από πατημασιές περαστικών. Έτσι, λοιπόν, το τοποθετήσαμε στις 19:00 20/12/2007 (όταν τα καταστήματα ήταν ανοιχτά) και πήγαμε να το ξαναδούμε στις 21:30 όταν έκλειναν τα μαγαζιά. Το χαρτί ήταν ελαφρώς σκισμένο και αντί για πατημασιές είχε αποτυπωθεί πάνω του το μοτίβο από πέτρες του πεζοδρόμου.




Την επόμενη μέρα δηλ. στις 21/12/2007 και ώρα 13:00 πήγαμε να δούμε πάλι το χαρτι, και τι είχε απογίνει. Το είδαμε ακόμα πιο σκισμένο, ενώ ήταν το ίδιο λερωμένο, ενώ 2 ώρες μετά τα μοναδικά κομμάτια χαρτιού που είχαν απομείνει ήταν στα σημεία όπου είχαμε τοποθετήσει ταινεία διπλής όψεως.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απλα φανταστικο τρομερο ασυληπτο ανεπαναληπτο...οσο για την μανια του κοσμου για...καθαριοτητα...τι να πω αυτο τους πειραξε κι οχι τα σκουπιδια που πετανε εξω απο τα μαγαζια τους;

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, δεν φανταζόμουν ότι θα αποτυπωνόταν έτσι ο δρόμος πάνω στο χαρτί σας. τρομερο!!

Ανώνυμος είπε...

TELEIO...

Ανώνυμος είπε...

όχι μόνο τέλειο, τελειότατο! Τέτοιο φροτάζ ούτε στο μάθημα της Χαρακτικής δε κάναμε!!!

d.a.v.l.a. είπε...

poli kali drasi.